O nama

Firma d.o.o. „ BH MOTORS“ Srebrenik

osnovana je 2005 godine , sa sjedištem u Srebreniku na adresi Tuzlanskog odreda bb , gdje je i radila sve do 2008 godine , kada se seli na novu lokaciju. Sadašnja adresa firme je Bjelave bb D. Potok – Srebrenik i nalazi se udaljena od centra Srebrenika 8 km od Srebrenika u smijeru Tuzle. Firma raspolaže ukupnom površinom od 13.000 m² , od koje je pokrevene površine 3.000 m².

U svom proizvodno – prodajnom programu firma raspolaže sa sledećim :
> Proizvodnja profilisanih limova i raznih vodilica ,
> Proizvodnja garažnih vrata ,
> Prodaja komponenti za garažna vrata ,
> Prodaja komponenti za industrijska garažna vrata,
> Prodaja automatike za klizne i krilne kapije ,
> Prodaja rampi i parkirnih sistema,
> Prodaja senzorskih automatskih vrata,
> Prodaja polikarbonata ,
> Prodala plexiglasa,
> Prodaja termoizolacionih panela ( krovni i zidni )

Prodaja prateće opreme za montažu panela.

Firma ima razrađenu šemu za dostavu komponenti za garažna vrata. Kako ne posjedujemo vlastite montaže , opredijeljeni smo za saradnju sa firmama koje se bave montažom i ugradnjom vrata uz potpunu praktično – tehničku podršku od strane naših obučenih majstora. Naša firma jedanput godišnje , za svoje kupce , organizira i obuku i upoznavanje sa novim proizvodima koje su naše firme partneri pustile u prodaju. Takođe tokom cijele godine vršimo obuku za sve zainteresovane naše kupce i njihove radnike. Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr… Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.

Podijeli!

Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr... Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.