Motori za klizne kapije

  • 0

Motori za klizne kapije

DEIMOS BT , DEIMOS AC

Motori DEIMOS dolaze u kit-u sa 2 x daljinski mitto 2 – dvokanalni , 1 x fotocelije , 1 x lampa bljeskalica. Motori dolaze u verzijama DEIMOS BT A 400 , DEIMOS BT A 600 , DEIMOS ULTRA BT A 400 ,

DEIMOS ULTRA BT A 600 , DEIMOS 700 , DEIMOS 800 F. Motori su veoma pouzdani i jednostavni.

Svi motori imaju 24 mjesecnu garanciju uz instalaciju ovlastenog BFT instalatera.

 

ARES BT A

Motori ARES dolaze kao samostalni motori u izvedbama ARES BT A1000 i ARES BT A1500, motori su 24 V i veoma su pouzdani, brzina otvaranja krila je 9 m/min. Takodje i ovi motori se proizvedbe u izvedbi ARES ULTRA BT A1000 i ARES ULTRA BT A1500.

ICARO

 

Icaro motori dolaze u izvedbama ICARO N F ; ICARO N F V i ICARO N F PROX svi ovi motori su namijenjeni za kapije tezine do 2000 kg. Motori dolaze pojedinacno , a radi se o veoma pouzdanim motorima za konstantan rad.

KOMPONENTE MOTORA KLIZNIH KAPIJA

CP ZUPCASTA PLASTICNA LETVA , modul 4, presjek 22 x 22 mm, duzina 1 m, vijčano pričvršćivanje na kopče.

CFZ – pocinčana čelična zupčasta letva, modul 6, presjek 22 x 22 mm, dzina 1 m, pricvrscivanje vijcima

RADIUS – sirok spektar bljeskalica sa antenom ili bez antene.

Q.BO TOUCH – Digitalna tipkovnica na dodir, bežična 433 MHz s rolling code kodiranjem.

DESME A 15 O – Par zakretnih fotoćelija za 40 ° vodoravno i 10 ° okomito. Infracrveni signal je sinhroniziran da bi se spriječila svaka mogućnost zaslijepljenja. Domet 30 m. Napajanje 24 V ac/dc.
Par zakretnih fotoćelija za {448} vodoravno i {449} okomito. Infracrveni signal je sinhroniziran da bi se spriječila svaka mogućnost zaslijepljenja. Domet {446}. Napajanje {445} ac/dc.

PHP – Aluminijumski stubici za fotocelije DESME.

DALJINSKI UPRAVLJAC – Daljinski upravljaci mitto 2 ( dvokanalni ) i mitto 4 ( cetverokanalni ) , rade na 433 MHz i dostupni su u razlicitim bojama.

Podijeli!

Leave a Reply

Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr... Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.