Motori za krilne kapije BFT

  • 0

Motori za krilne kapije BFT

PHOBOS BT A 25 i PHOBOS BT A 40

Nepovratni elektromehanički uređaj 230 V – 24 V za krilne kapije do 400 kg težine i 2.5 m duzine PHOBOS A 25 , te nepovratni elektromehanički uredjaj 230 V – 24 V za krilne kapije do 500 kg i 4 m duzine PHOBOS BT A 40

Magnetski krajnji prekidač: sistem magnetskog krajnjeg prekidača garantuje maksimalnu preciznost manevriranja i veliku lakoću i brzinu regulacije. Magnetski zatik: ekskluzivna karakteristika uređaja BFT koja omogućava maksimalno komfornu ugradnju, blokirajući uređaj na stražnjoj konzoli bez pomoći alata.

 

VIRGO

 

 

Nepovratni elektromehanički uređaj 24 V za kriln KAPIJE  do 200 kg težine i 2 m duljine.

 

ATHOS

 

 

Nepovratni elektromehanicki uredjaj za krilne kapije tezine do 250 kg i sirine 4 m. Robusni motor sa metalnim kucistem. Dolazi u kit-u , ali u kit-u ne dolazi lampa bljeskalica.

 

ELI 250 N BT

 

Podzemni nepovratni elektromehanički uređaj 24 V za pokretanje krilnih kapija do 400 kg težine i 3.5 m duzine. Sistem magnetnih krajnjih prekidača (BT) osigurava dugotrajnu maksimalnu preciznost i pouzdanost u svim vremenskim uvjetima.

 

E 5

 

Elektromehanički operater 230 V za krilne kapije do 200 kg težine i 1.8 m dužine.

 

Prikazane motore imamo na skladistu BH MOTORS d.o.o., BFT izradjuje jos i hidraulicne motore ka krilne kapije . Ove motore nabavljamo samo po narudzbi. O svim motorima detaljnije mozete pregledati na linku : www.bft-automation.com

 

Podijeli!

Leave a Reply

Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr... Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.