Sekciona garazna vrata

  • 2

Sekciona garazna vrata

Sekciona garazna vrata izradjena su od termoizolacionih panela debljine 40 – 42 mm obostrano oblozen pocincano – bojenim limom . Vanjska strana panela je u nekoj od standardnih RAL boja , dok je unutrasnja strana izvedena u RAL 9010 sa Stucco motivom. Standardni ralovi vrata su :

RAL 9010 , RAL 9006 , RAL 7016 , RAL 8014 , RAL 5010 , RAL 6028, RAL 3000 sa vise izvedbi.

Izvedba vanjskog lima kao kora drveta ili kao kora narandze ili kao glatka izvedba. Paneli sa vanjske strane imaju motive sa vise linija , sa jednom linijom po sredini , sa blokovima ili bez ikakvih linija. Svi paneli za garazna vrata su sa finger protection izvedbom panela.

Vodilice koje se koriste za vrata su debljine 1,50 mm , a svi ostali dijelovi su od poznatih europskih proizvodjaca komponenti za sekciona vrata. Nasi dobavljaci panela i komponenti za sekciona vrata su :

  • Breda Sicom – Italija
  • Doco – International Holandija
  • Tecsedo – Svicarska
  • MetecnoItalia – Italija
  • Marcegaglia – Italija

Godisnja proizvodnja vrata doseze cifru od preko 4.500 komada distribuiranih u Bosni i Hercegovini , Srbiji , Makedoniji , Crnoj Gori , Hrvatskoj , Njemackoj , Svedskoj , Svicarskoj , Italiji , Austriji , Sloveniji , Belgiji , Francuskoj , ….

Slobodno mozemo reci da imamo idealan odnos cijene i kvaliteta kojeg su nasi kupci i prepoznali.

Podijeli!

2 0 komentara

Faruk Berbic

24 Maja, 2020at 12:16 am

Cijena sa ugradnjom za sekciona vrata antracit siva boja, panel sa vise horizontalnih linija, dimenzije 500 sirina x 200 visina….Da li postoji ugradjena brava ili mogucnost za mehanicko otkljucavanje sa vanjske strane u slucaju nestanka el.energije i rucno podizanje vrata. Hvala

    Mirza Ordagić

    25 Maja, 2020at 12:32 pm

    Poštovani ,

    Sekciona vrata 5000 mm x 2000 mm sa standardnim bojama panela ( bijela , siva , antracit i braon ) sa motorom BFT sa dva daljinska i bravom za deblokadu vrata u slucaju nestanka struje, sa našom ugradnjom koštaju 1400 KM sa PDV.

    Lp

    BH MOTORS d.o.o.

Leave a Reply

Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr... Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.