PARKIRNI SISTEMI – ESPAS 30

  • 0

PARKIRNI SISTEMI – ESPAS 30

Parkirni sistem ESPAS 30 je sistem sirokog opsega , sa ovim sistemom moguce je zadovoljiti bilo koju potrebu za upravljanje parkirnim mjestima sa ili bez automatske naplate. Espas 30 ima razne mogucnosti i svaki parking moze da se personalizuje i da bude onakakv kakav najvise odgovara upravitelju parkinga.

Osnovni elementi parkirnog sistema ESPAS 30 su ulazno – izlazna jedinica , kit za rucnu naplatu ili automatska blagajna ( ulazna jedinica i automatska blagajna prikazani su na gornjoj slici ).

ESPAS 30-ITC ulazna jedinica, napajanje 230 Vac/ 50Hz, opremljena je digitalnim interfonom i spremna za povezivanje putem RS-485 protokola.

ESPAS 30-U ITC izlazna jedinica, napajanje 230 Vac/ 50Hz, opremljena je digitalnim interfonom i spremna za povezivanje putem RS-485 protokola.

Alfanumerički zaslon LCD za servisne informacije, sintetizator govora za poruke koje pružaju podršku korisnicima, osvijetljene tipke protiv vandalizma za trenutačno uočavanje svih uvjeta.Automatska blagajna s grafičkim sučeljem – zaslonom TFT u boji, čitačem kreditnih i debitnih kartica s tipkovnicom za unos pina, interfonom i sintetizatorom govora koji se može konfigurirati na 4 jezika, prihvatnik kovanica s vraćanjem ostatka i novčanica s vraćanjem ostatka 1 vrijednosti – može se konfigurirati.

Softver za upravljanje s jednostavnim i intuitivnim pristupom upravljanju događaja, konfiguracija i računovodstvenih podataka. Zahvaljujući svojoj strukturi internetske aplikacije, zajamčena je uporaba na računalima s raznim operativnim sustavima (Windows, Mac OSX, Linux) te s verzijama za mobilne uređaje (iPhone i iPad). Upravitelj može u svakom trenutku vidjeti izdaleka rad sustava.

Modularni i proširiv sistem sa nizom komplementarnih proizvoda i rješenja, kako bi se omogućilo zadovoljavanje raznih potreba i želja: sistem za čitanje registarskih tablica, unutarnje i vanjsko vođenje i usmjeravanje, upozoravanje na raspoloživost mjesta, čitanje pasivnih oznaka (tag) UHF i sl.

Podijeli!

Leave a Reply

Naša firma posluje na tržištu Bosne i Hercegovine , Hrvatske , Srbije i Crne Gore, a preko naših partnera naša vrata se mogu vidjeti i u Belgiji , Holandiji , Sloveniji , Italiji , Austriji, Švicarskoj , i dr... Otvoreni smo za svaki vid poštene i ozbiljne poslovne saradnje te nam je cilj dugoročna i uspješna saradnja sa svim onim koji su za to opredijeljeni.